Onze energie, enthousiasme en inspiratie

Marketingplan is de voedingsbodem voor innovatie
Door Pim van der Werff / 27 augustus 2020

Voedingsbodem voor succesvolle innovaties

Inspelen op de behoeften van zowel huidige als potentiële klanten is de essentie van marketing. Een goed marketingplan dwingt je niet alleen je te verdiepen in je markt, maar helpt je om jouw big hairy audacious goals te vertalen naar reële, meetbare en haalbare marketingdoelen. Een marketingplan is dus een voedingsbodem voor succesvolle en vooral kansrijke innovaties.

Lees meer
Umbraco webdevelopment at Dutchbreeze
Door Pim van der Werff / 27 augustus 2020

Umbraco: gebruiksvriendelijk, veilig en supersnel CMS

De keuze voor een goed Content Management Systeem is belangrijk. Waarom? We kunnen een enorm technisch pleidooi houden over de krachtige technische eigenschappen van Umbraco: gemakkelijke integratie van bestaande pakketten, erg veilig door de solide structuur, een enorme community en verliefdheid van programmeurs.

Lees meer
Ambities bepalen met Lego Serious Play
Door Pim van der Werff / 12 augustus 2020

Positioneren: betrokkenheid vergroten door keuzes maken.

Ieder mens is uniek, althans dat vinden ze vaak. Je hebt idealen, waarden, kenmerken, dromen en ambities. We kijken ook naar ieder mens anders en we vormen vaak ons oordeel op basis van het eerste contactmoment. In hokjes denken: soms bewust en maar vaak onbewust, door dit eerste contactmoment.

Lees meer
Merkstrategie Dutchbeeze
Door Pim van der Werff / 12 augustus 2020

Merkstrategie, duidelijke keuzes als fundament voor communicatie

Een merkstrategie is een plan met specifieke keuzes. Aangevuld met doelen en (team) ambities die je wil behalen met de gecombineerde inzet van middelen op basis van het karakter van jouw bedrijf of merk.

Lees meer
Positionering bij Dutchbreeze
Door Pim van der Werff / 9 augustus 2020

Geef je merk emotionele lading met een archetype.

Steeds meer marketeers, merkenbouwers en communicatieprofessionals praten over purpose en authenticiteit. Ze gaan in hartelust op zoek naar het échte merkverhaal, voor meer toegevoegde waarde en betekenis.

Lees meer