Umbraco CMS: veilig, krachtig en flexibel

Het bijwerken van jouw website mag geen zorgen met zich meebrengen. Met Umbraco CMS krijg je een contentmanagementsysteem dat bekend en geliefd is om zijn flexibiliteit, zijn kracht, de veiligheid en de geweldige ervaring in content beheer.

B Dutchbreeze 1594

Waarom kies jij voor Umbraco CMS?

Umbraco is een Deens product en wordt door de flexibiliteit regelmatig vergeleken met het andere Deense succes-product Lego. De achterliggende webtechniek waarop het CMS-systeem is gebouwd, is het .NET framework van Microsoft. Umbraco CMS is ontwikkeld met als doel het de websitebeheerder zo makkelijk mogelijk te maken. In enkele klikken maak je een nieuwe pagina aan of je verander de content van een bestaande pagina. Naast de gebruiksvriendelijkheid, kies jij voor Umbraco als

  • je een goed geoptimaliseerde website wil voor zoekmachines, waardoor bezoekers jouw website beter vinden;
  • je een veilige website wil, want ieder paar maanden voeren externe partijen audits uit op de 'core' van Umbraco;
  • je een schaalbare omgeving wil, die met jouw organisatie meegroeit;
  • je een website wil, die naadloos integreert in jouw Microsoft 365 omgeving;
  • je een sterk eco-systeem wil, een open source CMS met ondersteuning van een professioneel bedrijf en een gemeenschap van 200.000+ ontwikkelaars.

Waarom kiezen wij voor Umbraco?

Wij hebben gekozen om alle websites, webshops, klantportalen en interactieve tools te ontwikkelen in Umbraco. Deze keuze hebben wij gemaakt op basis van de gebruiksvriendelijkheid, maar ook vanwege de schaalbaarheid, veiligheid, snelheid en alle mogelijkheden tot uitbreiden die Umbraco biedt. De resultaten zijn aantoonbaar. Zo zijn ook Microsoft, Mercedes, Peugeot en Heinz overtuigd van de voordelen van Umbraco CMS.

Wil jij online groeien met Umbraco CMS?

Neem contact met ons op en wij leggen je graag en vrijblijvend uit hoe we jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst met Umbraco CMS!

Dutchbreeze & Umbraco CMS

De voordelen van Umbraco CMS uitgelicht

Het bijwerken van jouw website met nieuwe inhoud moet intuïtief, snel en leuk zijn. Gelukkig is dat bij Umbraco het geval. De flexibiliteit van het CMS én onze manier van ontwikkelen stelt jou in staat om ​​jouw pagina's op te bouwen, precies afgestemd op jouw website bezoekers. We vertellen je graag 6 voordelen om voor Umbraco te kiezen: 

grafische gebruikersinterface, toepassing, pictogram

1. een CMS dat met jou meegroeit

Umbraco is een CMS dat met jouw organisatie meegroeit. Het is een enorm flexibel en schaalbaar CMS, wat het mogelijk maakt om Umbraco in te zetten voor kleinere websites én grote klantprotalen. We ontwikkelen op een sterke basis de functionaliteiten waar jouw organisatie op dat moment behoefte aan heeft: geen 'one-fits-all' ontwikkeling.

een computerscherm met een windows-startscherm

2. gebruiksvriendelijk content beheer

De content beheerder wordt niet overladen met knoppen en velden op onlogische plekken. Umbraco beschikt over een intuïtieve interface, waarin je met een paar klikken nieuwe content publiceert. Dit zorgt voor een korte leercurve en een content beheerder kan na een korte training direct aan de slag. Geen ergernissen meer maar contentbeheer is leuk!

logo, bedrijfsnaam

3. veelzijdig in gebruik

Umbraco is inzetbaar voor een website of webshop, backend voor een app of meertalige multi-site met e-commerce functionaliteit. Ook de integraties met marketing- en ERP-systemen of koppelingen met verkoopplatforms zoals Bol.com, Amazon of Google Shopping behoren tot de vele mogelijkheden.

een persoon die een laptop bekijkt

4. veiligheid is belangrijk

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Umbraco. Zo worden de laatste veiligheidsstandaarden toegepast en elke paar maanden wordt Umbraco preventief getest door een extern beveiligingsbedrijf. Ook voeren derden security audits uit en delen ze de uitkomsten met Umbraco HQ.

een groep mensen die op een laag met laptops zitten

5. een sterk ecosysteem

Het CMS wordt ondersteund door een professioneel en zeer bekwaam commercieel bedrijf, een open source-gemeenschap van meer dan 200.000 getalenteerde gebruikers en een partnersysteem dat er al met al voor zorgt dat Umbraco up-to-date, robuust en bij de tijd blijft.

grafische gebruikersinterface

6. supersnel door .NET van Microsoft

De achterliggende webtechniek waarop het CMS-systeem is gebouwd, is het .NET framework van Microsoft. Dit is een snelle en veilige webtechniek die wordt onderhouden door een grote internationale onderneming. Met de snelheid en de gebruikte techniek is optimalisatie voor zoekmachines een fluitje van een cent!

Al overtuigd van de voordelen van Umbraco CMS?

Neem contact met ons op en wij leggen je graag en vrijblijvend uit hoe we jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst met Umbraco CMS!

Onze producten

Dutchbreeze en Umbraco CMS maken jouw online aanwezigheid flexibel en schaalbaar

Dutchbreeze is jouw online partner voor een Umbraco omgeving. We ontwerpen en bouwen websites en webshops in dit CMS, maar ook een klantportaal, intranet of interactieve tool realiseren wij snel en vakkundig.

Umbraco website

Hoe zorg je dat jouw website veilig is, makkelijk te beheren én goed wordt gevonden door jouw publiek?

Naar website
grafische gebruikersinterface, applicatie, Teams

Umbraco webshop

Hoe positioneer je jouw producten online zo, zodat ze gevonden én gekocht worden door jouw doelgroep?

Naar webshop
een persoon die bij de camera glimlacht

Klantportaal of intranet

Een klantportaal is dé manier om meer service te bieden aan je klanten en je salesprocessen efficiënter in te richten. Heb jij een vraag over een klantportaal in Umbraco? We helpen graag.

Naar maatwerk
een man en een vrouw die bij een lijst werken

Maatwerk in Umbraco

Heb jij een vraag over een specifiek Umbraco product? Een vraag over een een intranet, specialistisch maatwerk of een koppeling met Umbraco? We helpen graag!

Naar maatwerk
een mens die aan een computer werkt

Voor wie is Umbraco CMS?

een vrouw die met een man spreekt

Veilig en eenvoud in bewerken

Als MKB-er wil je je geen zorgen maken over de veiligheid of het gemak van jouw online aanwezigheid. Met Umbraco CMS plaats je jouw content precies zoals jij dat wil. Met Umbraco krijg je een CMS dat is afgestemd op jouw behoeften: we voegen de functionaliteiten toe als jouw behoeften groeien. Integreren met e-commerce, marketingtools of ERP? Geen probleem!

Kijk eens bij onze website en webshop producten, deze zijn standaard al geoptimaliseerd met functionaliteiten specifiek voor het MKB.

een groep mensen die op een trap zitten

Toegankelijkheid, beveiliging en AVG proof

Is jouw belangrijkste focus toegankelijkheid, beveiliging en bewerkingservaring? Umbraco vormt wereldwijd de basis voor veel projecten in de publieke sector. We zorgen ervoor dat alles, van inhoud tot algemene code en uiterlijk, voor iedereen toegankelijk is, voldoet aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) en volledig voldoet aan de veiligheidseisen van AVG. Zo hebben wij de websites voor de Federation of EUropean fire officers en de Veiligheidsregio Twente ontwikkeld. 

Wij ontwikkelde in Umbraco CMS voor onder andere

een man met een snor

Wil je meer weten over Umbraco CMS?

Ik leg je graag in persoonlijk gesprek de voordelen uit van het gebruik van Umbraco.