We zijn een clubje dat grote dingen doet

Door een slimme mix van strategie en digitale techniek. We hebben kennis, ervaring en nieuw elan. We zijn nuchter maar zelfverzekerd.

een groep mensen die rond een lijst zitten

De succesvolle merken van morgen veranderen de wereld van nu.

Dit geloven we, onvoorwaardelijk. Het kan niet anders dan dat wij met elkaar producten ontwikkelen voor de toekomst van volgende generaties. Hier komt onze energie en enthousiasme uit voort: het inspireren van mensen om verder te kijken dan vandaag. 

Vanuit dit mooie perspectief werken we samen met onze opdrachtgevers aan een website, webshop, klantportaal of maatwerk webapplicatie.

een man met een snor

Denk je hier hetzelfde over?

En wil je eens sparren hoe onze visies bij elkaar komen? Cultuur is voor ons een voorwaarde voor een goede samenwerking. Ik leg je graag onze waarden uit, en hoe we komen tot deze waarden. 

een groep mensen die rond een tafel met laptops zitten

Denkers & doeners

Onze mensen zijn de sleutel tot succes: ze innoveren, creëren en ze doen er alles aan om de uitdagingen van onze klanten om te buigen naar kansen. Ze leveren iedere dag nieuwe perspectieven en ervaringen en ze barsten van de frisse energie.

een groep dansende mensen

Ook wij werken agile: plannen, ontwikkelen, meten en leren

Er is moed nodig om steeds weer nieuwe concepten te bedenken én te ontwikkelen. Juist daarom vinden wij samenwerken zo belangrijk. Onze teams werken 'agile' en integraal met meerdere disciplines ineens. Goed luisten naar behoeften, snel ontwikkelen, verifiëren en optimaliseren. Het resultaat: we stuwen onze producten snel vooruit.

een groep mensen die in een kamer zitten met een televisie en een persoon die voor hen staat

Data drijft ons

Wij weten hoe je nuttige data verzamelt. Maar belangrijker nog: we weten hoe jij data inzet om je online activiteiten steeds effectiever te maken. Zo werken we doelgericht samen aan online succes en gezonde groei.

grafische gebruikersinterface

We houden van Umbraco CMS

De basis voor onze technologie is Umbraco, meermaals uitgeroepen tot beste CMS (zie dit lijstje). Met dit uiterst gebruiksvriendelijke en veilige CMS maken we het jou extra makkelijk om het volle rendement uit onze oplossingen te halen. Lees hier meer over Umbraco.

een vrouw die met een man spreekt

Strategie-eerst benadering

Om tot een aanpak te komen, stellen we altijd eerst de strategie vast. Waar sta je nu, wat wil je behouden en wat gaan we als eerste vernieuwen? Aan de hand van welke KPI's gaan we sturen? Samenwerken start met goed luisteren en de goede vragen stellen. 

een groep mensen die buiten een gebouw lopen

We bedienen vanuit Oost en West

Vanuit Hengelo en Amsterdam werken wij met een team van strategen, designers en ontwikkelaars. In Hengelo zijn wij gevestigd op het prachtige High Tech Systems Park, waar digital technology en innovaties samenkomen. In Amsterdam aan de Herengracht, lekker centraal en levendig.

Wij werken voor