Binnen 1 week een nieuwe koers, webshop, website of beeldmerk

Voor organisaties die willen versnellen of veranderen

Scroll verder

Onze producten

Gratis quickscan

Kennismaken is ons vertrekpunt. We willen weten hoe jouw markt beweegt, tegen welke problemen jij aanloopt en waar jouw waarde ligt voor jouw klanten. Boek een quickscan strategie, quickscan online of quickscan branding!

Strategie

Je lanceert een nieuw merk of bedrijf? Val je niet genoeg op? Moet je een inhaalslag maken of stagneert jouw groei? Feit is, dat je zonder voldoende onderscheidend vermogen in de huidige markt achterblijft. Wij helpen jou met een duidelijke positie. 

Brand design

Een visuele identiteit laat zien waar jouw organisatie staat: de visuele vertaling van jouw cultuur. We brengen binnen 1 week een beeldmerk, huisstijl, beeldtaal en tone-of-voice in lijn met jouw waarden en cultuur.

Website

We ontwikkelen binnen 1 week een website die presteert: gericht op jouw doelen, met moderne techniek in Umbraco, eenvoudig te beheren, zoekmachine geoptimaliseerd en gevuld met jouw specifieke content.

Webshop

We ontwikkelen binnen 1 week jouw online verkoopkanaal, in jouw huisstijl én met een online verkoopstrategie. Een goede voorbereiding, één week ontwikkelen en goede support daarna.

onze producten

Klaar voor morgen!

Wij leveren producten die jouw organisatie klaarstomen voor morgen: strategie, website, webshop en brand design. We leveren altijd binnen 1 week voor een transparante en duidelijke prijs. Duidelijkheid vooraf, zonder onverwachte kosten.

onze werkwijze

Binnen 1 week resultaat

Wij werken met design sprints. Met deze intensieve methodiek werken we met volledige focus 1 week met een team exclusief voor jouw organisatie. We sturen hiermee naar optimale prestaties en we maken ideeën snel concreet. Binnen 1 week concreet resultaat.

dutchbreeze

Vanuit Hengelo en Amsterdam

Wij zijn Dutchbreeze. Vanuit Hengelo en Amsterdam werken we samen met onze klanten aan klantwaarde en online prestaties.

Wij geloven in de combinatie van mensen, techniek en de interacties ertussen. Hiermee zijn wij in staat om organisaties te helpen om trouw blijven aan de richting terwijl ze zelf reageren op de markt. Dat is in onze ogen klaar zijn voor morgen, en de basis voor elke keer weer een nieuwe toekomst.

De waarde van Dutchbreeze

Snel & doelgericht

Onze werkwijze is duidelijk en concreet. Het geeft ons focus en ze laten jouw merk optimaal presteren. 

Voor groot & klein

Wij zijn partners voor groot en klein. Met veel plezier werken we samen met onder andere Romias Robotics, Brandweer Twente, GHOR, Kinepolis, Jan Medendorp, Van der Valk, Veiligheidsregio Twente en ZZP Projecten. 

Door kennis gedreven

We stellen een team samen op basis van jouw wensen. Merkstrateeg, art-director, ontwikkelaar of online marketeer. 

Onze blog

In onze blogs laten we zien waar we dagelijks mee bezig zijn. We geven onze visie op ons werk, op vernieuwingen en op verandering. 

We
geven
je
graag
direct
advies
over
strategie,
online
of
branding.