GP Elite: dé autosporttrainer van Nederland

een man die een laptop gebruikt

Het vraagstuk

GP Elite biedt racetrainingen voor iedereen, van ervaren coureurs tot degenen die voor het eerst achter het stuur kruipen. Ze bieden ongelooflijke race-ervaringen voor racers en race-enthousiastelingen van over de hele wereld.

De website van GP Elite vertelt zijn bezoekers niet alleen welke training ze moeten volgen. Het geeft ze juist die informatie die ze nodig hebben over waarom die training zo perfect voor hen is.

GP Elite kwam naar Dutchbreeze met de bestaande website in Umbraco CMS die wat specialistisch onderhoud nodig had.

 

Onze oplossing

Umbraco CMS als platform

De website van GP Elite ziet er geweldig uit. Pure beleving zoals ook het product van GP Elite. Echter stond de doorontwikkeling stil en de vragen werden groter. De website is ontwikkeld in Umbraco CMS, wat de content manager veel vrijheid geeft in het bewerken van de pagina's.  

E-commerce in Umbraco

Een van de belangrijkste kenmerken van de GP Elite-website is het e-commercebeheer. Gelukkig integreerde Vendr gemakkelijk. Vendr is een e-commerceplatform dat speciaal is ontworpen voor Umbraco CMS. 

Wil jij meer weten over de Vendr-add-on voor Umbraco CMS? Neem gerust contact met me op.

  • Partners

    Wirelab, GP Elite

  • Type project

    Umbraco website, webshop en klantportaal

  • Datum aanvang project

    januari 2022

Bezoek GP Elite

Het resultaat

De verbeterde website van GP Elite bevat meer interactieve elementen, gedurfde visuele keuzes en een e-commerce integratie om races te boeken. De ontwikkeling staat niet stil, we vernieuwden de interactieve raceladder en komende tijd staan er mooie ontwikkelingen gepland.

Bekijk hier het resultaat.

Meer weten over een klantportaal of Vendr voor Umbraco?

Wil je meer weten over een klantportaal, of een op maat gemaakte e-commerce oplossing voor jouw organisatie? Neem dan contact met me op.

We zorgen dat we binnen een dag een afspraak plannen.