Digitale oplossingen voor de overheid.

Burgers regelen hun zaken graag online. Wij leggen met slimme digitale producten de verbinding tussen burgers en overheidsinstellingen. Toegankelijk én veilig voor alle gebruikers.

een mens die aan een computer werkt

Websites in Umbraco 9

Met Umbraco 9 krijg je ook een contentmanagementsysteem dat bekend en geliefd is om zijn flexibiliteit, zijn kracht, de veiligheid en de geweldige ervaring in content beheer. En met Umbraco 9 zijn web standards en accessibility laws (WCAG AA) eenvoudig te integreren.

Mede daarom is Umbraco 9 de eerste keuze voor webapplicaties in de publieke sector. 

Klantportaal, dashboard of 'Mijn-omgeving'

Een klantportaal, dashboard of ‘mijn-omgeving’ is dé manier om meer service te bieden aan je publiek en je processen efficiënter in te richten. Deze digitale omgevingen maken intensieve en gestroomlijnde interacties tussen burger en organisatie mogelijk.

Wij ontwikkelen klantportalen, dashboards of ‘mijn-omgevingen’ snel en kostenefficiënt.

Cases

Wij ontwikkelde de website voor

een man met een snor

Wil je meer weten over Umbraco CMS?

Ik leg graag in persoonlijk gesprek de voordelen uit van Umbraco CMS en ik vertel graag meer over onze specifieke werkwijze. 

PLAN EN PROCES

Van inventarisatie tot data gedreven optimalisatie

 

Werken aan een toekomstbestendig, verrassend en doeltreffend resultaat. Dat kan in onze visie maar op 1 manier: gezamenlijk en met gecombineerde disciplines. Hierbij werken we in 6 afgebakende stappen.

Vormen

In een eerste stap vormen we een project, een kernteam en een testpanel. Vanuit deze basis vormen we rollen en verantwoorden in een RACI matrix. 

Vaststellen

In deze stap stellen we de definitieve werkwijze, de strategie, het testpanel, de definitieve scope, de risico analyse en de planning vast.

Sprinten

In onze sprints stellen altijd de gebruiker centraal. Ons startpunt bij een in een sprint is een gezamenlijke aftrap. Vanuit hier zettenw e de gewenste functionaliteiten om in wireframes, user task flows en user stories. Vanuit deze sterke basis ontwikkelen we snel een prototype die we testen in een testpanel.

Implementeren

Vanuit een breed gedragen implementatieplan zorgen we voor test- en acceptatieomgeving. We testen uitvoerig op piek- en stressbelasting en we trainen medewerkers in het CMS. 

Verifiëren

Tijdens de verificatie stap kijken we vooral naar of dat wat we hebben bedacht (strategie), ontworpen (design) en ontwikkeld (techniek) ook daadwerkelijk werkt. Dit doen we met kernteam en testpanel. Tevens importeren en plaatsen we de content, samen met de content-managers.

Optimaliseren

Na livegang start een traject van optimalisatie en support. Aan de hand van beschikbare data bepalen we welke functionaliteiten we toevoegen aan de MVP. Ook nemen we de content managers mee in periodieke tests, zoals stresstests en scenariotests.

Wij ontwikkelde de website voor onder andere

Wil je meer weten over Umbraco CMS?

In een kort gesprek bekijken we of Umbraco CMS ook voor jou een meerwaarde is. Vul de velden in en wij nemen snel contact met je op.