Haaksbergerstraat 67 Hengelo

Nieuwe website voor Benno Schildkamp

een persoon die een telefoon vasthoudt

Benno Schildkamp: een serieuze insteek en een vette knipoog

Benno Schildkamp heeft jarenlang directiefuncties bekleed in de verschillende branches bouw, installatie, detail- en groothandel, productie en voeding.

De oud-directeur van Food Connect leidde het snelgroeiende bedrijf door meerdere veranderfases van 4 naar 170 medewerkers en 30 franchisers. Dit leverde Benno onder andere de nationale eerste prijs van het ministerie van Sociale Zaken op en werd genomineerd als NL-e inzending voor de Europese verkiezingen voor het bedenken van het SaS-model, een Stadion Als Spiegel. De voetbalmetafoor uit zijn boek “Voetballend Ondernemen” geldt voor teambuilding en medewerkers-betrokkenheid als hét voorbeeld, aldus de vakjury.

Behalve z’n activiteiten als gastspreker, auteur en raad van advies-functies coacht hij nu andere ondernemers en wordt hij door verschillende organisaties ingehuurd voor raad en daad in hun bedrijfsvoering. Over hoe je met de juiste strategie, speltactiek, opstelling en selectie tevreden klanten kunt scoren en een hecht team en organisatie kunt neerzetten in alle fases van het bedrijf. Het is net voetbal.

Het vraagstuk

Benno Schildkamp kwam bij Dutchbreeze met de vraag: hoe kan ik mijzelf beter positioneren  en hoe kan ik deze positionering online goed uitdragen?

Onze oplossing

We gingen in gesprek met Benno. Al snel kwamen we erachter dat het eenvoudig moest blijven, gezien de nuchtere mentaliteit van Benno Schildkamp. In een korte brainstorm kozen we voor gastspreker en assistent coach, waarbij in beide gevallen zijn verhaal én boek leidend werden.

We vertaalde dit door in een sportieve, vrolijke maar toch serieuze Umbraco website, waarbij je direct een duidelijke keuze maakt tussen het zakelijke deel en de gastlezingen.

  • Opdrachtgever

    SAS management

  • Type project

    Positionering, website

  • Datum oplevering

    Februari 2021

Bekijk de website

Positionering en website, snel naar resultaat

In 1 sprint hebben we gewerkt naar het eindresultaat, van positionering tot livegang. en website

01

Ontdekken

Een korte brainstorm samen met Benno was genoeg voor een duidelijke positionering.

02

Vormen

We bepaalden de doelgroepen en bepaalde de online strategie.

03

Ontwikkelen

Technische implementatie met .NET en Umbraco CMS

04

Implementatie

Testen, content overzetten en livegang.

De resultaten

In een tijdsbestek van een week bouwden we de nieuwe website, we verhuisde de content en we richtte alle SEO functionaliteiten in. 

Het resultaat is dat bezoekers langer online blijven doordat de leesbaarheid van de artikelen met stappen vooruit is gegaan, voor bezoekers is het nu duidelijker waar ze zich bevinden en de online verkoop van het boek is beter.

 

Meer weten over een Umbraco website?

In een vrijblijvend gesprek vertel ik je graag over de mogelijkheden van een website in Umbraco CMS.