Direct kansen benutten door de focus op quickwins

Je wil een duurzame relatie met jouw doelgroep. Hiervoor combineren we het beste op het gebied van strategie, techniek en creatieve inhoud om jou te helpen om jouw prestatiedoelen te behalen. Onze aanpak start altijd met luisteren en we pakken quickwins direct aan.

Think (1)

In 5 duidelijke stappen streven naar een duurzame relatie met jouw publiek

Alleen als je een proces volgt, is er ruimte voor verbetering. Duurzame groei bereik je door eerst de dingen goed te doen en vanuit hier de juiste keuzes maken. Onze (agile) methodiek bestaat uit 5 stappen: ontdekkenrichting gevencreërenverankeren en groeien.

Waar sta je voor, waar hecht je waarde aan, waar liggen je mogelijkheden en wat zijn de bottlenecks?

Ontdekken is voor ons altijd de eerste stap. Behouden wat goed is, aanscherpen waar nodig en een roadmap opstellen voor de verbeteringen. Dit doen we in een inspiratiesessie of we zetten het Business Model Canvas in: een methodiek waarin we alle aspecten van jouw organisatie in 1 sessie scherp hebben.

Jouw richting bestaat uit het bepalen gezonde ambities, scherpe doelstellingen en uitgesproken dromen.

De waarden bepalen de bedrijfscultuur en de toon van communicatie. We bepalen in een aantal sessies jouw missie, visie, kernwaarden en we maken jouw merk menselijk. We werken dit uit in een merkidentiteit en merkstrategie en geven je direct handvatten voor de implementatie.

Waarde creëren: de richting en klantwaarde tastbaar maken.

Moderne klanten verwachten meer van jouw merk. Een visuele identiteit die aanspreekt, waarde uitstraalt en consistent is doorgevoerd. En digitale middelen die volledig voldoen aan torenhoge verwachtingen. We brengen de richting en waarde tot leven in relevante touchpoints, zoals een website. We zorgen voor cognitieve associaties, meeslepende ervaringen en optimale klantfocus.

Draagvlak en verankering van een strategie

Zowel intern bij stakeholders en personeel als extern bij de doelgroepen is verankering van groot belang. Een intern duidelijke en breed gedragen richting die is vertaald naar duidelijke KPI’s geeft extra motivatie en zorgt voor verhoging van de klantwaarde binnen ieder team.

Duurzaam groeien is groeien door het continue verhogen van de klantwaarde

We bepalen mechanismes in iedere fase van een groeimodel, waarin we snel de bottlenecks kunnen bepalen en we continue sturing geven aan verbeteringen in communicatie en klantwaarde. We maken groei meetbaar!