Website, webshop of Umbraco maatwerk?

We hebben de expertise in huis om aan jouw mogelijke wensen en eisen te voldoen: software-architectuur, backend- of frontend development. We gebruiken de modernste technieken voor de beste gebruikservaring.

B Dutchbreeze 1594

Onze expertise

Dutchbreeze en Umbraco CMS: flexibel en schaalbaar

Wij ontwikkelen websites en webshops voor het MKB en publieke sector in Umbraco CMS. Maar ook een klantportaal, intranet of interactieve tool realiseren wij vakkundig.

Umbraco website

Hoe zorg je dat jouw website veilig is, makkelijk te beheren én goed wordt gevonden door jouw publiek?

Naar website
grafische gebruikersinterface, applicatie, Teams

Umbraco webshop

Hoe positioneer je jouw producten online zo, zodat ze gevonden én gekocht worden door jouw doelgroep?

Naar webshop
een persoon die bij de camera glimlacht

Processen efficiënt inrichten

Een klantportaal is dé manier om meer service te bieden aan je klanten en je salesprocessen efficiënt in te richten. Of heb jij een vraag over een intranet in Umbraco CMS? We helpen graag.

Naar maatwerk
een man en een vrouw die bij een lijst werken

Maatwerk in Umbraco

Heb jij een vraag over een specifiek Umbraco product? Een vraag over een een intranet, specialistisch maatwerk of een koppeling met Umbraco? We helpen graag!

Naar maatwerk
een mens die aan een computer werkt

Ben jij benieuwd hoe wij jouw online succes regisseren?

In een Quickscan kijken we kritisch hoe jouw online positie is. We analyseren concurrenten en bepalen jouw SEO waarden. We vinden kansen en geven jou handvatten waar jij direct van profiteert.

 

Boek een vrijblijvende Quickscan!

Maatwerk Umbraco, wat houdt dat in?

Wij leveren maatwerk in Umbraco en .NET. Elk ontwerp kunnen we tot in de kleinste details ontwikkelen: websites, webshops, interactieve webapplicaties of klantportalen.

een persoon die een laptop bekijkt

Klantportaal

Een klantportaal is dé manier om meer service te bieden aan je klanten en je salesprocessen efficiënter in te richten. Een klantportaal (of client portal) is een digitale omgeving die de interactie tussen klant en organisatie mogelijk maakt. We hebben het hierbij niet over een openbare webshop waar iedereen toegang toe heeft, maar een afgesloten webomgeving waar alleen klanten toegang toe hebben

Informeer naar de mogelijkheden
een computerscherm met een windows-startscherm

Intranet

Waar een klantportaal wordt gebruikt voor de interactie tussen klant en organisatie, is een intranet de toepassing voor de informatievoorziening en communicatie binnen een organisatie. Door de hoge mate van veiligheid, de koppeling met Office 365 en de schaalbaarheid, leent Umbraco zich erg goed voor de bouw van een intranet.

Informeer naar de mogelijkheden
een man en een vrouw die onderaan een vlucht van treden lopen

Advies en nazorg

In overleg bepalen we welke rol wij pakken in techniek. We leveren Azure hosting en bieden waarde in een service level agreement (SLA). Maar we zijn ook gewend om met verschillende partijen samen te werken, want na livegang stopt onze samenwerking niet.

Wij ontwikkelde een website of webshop voor onder andere

een man met een snor

Wil je meer weten over Umbraco CMS?

Ik leg je graag in persoonlijk gesprek de voordelen uit van Umbraco of een lease-website.